Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ετοιμάζεται για χερσαία επέμβαση στη Γάζα: Τάνκς στα σύνορα- Το Ισραήλ επιστρατεύει 7.000 εφέδρους!

 Προετοιμασία για τη διεξαγωγή ενδεχόμενης χερσαίας επέμβασης κατά των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη από την πλευρά του Ισραήλ, που δια...



 Προετοιμασία για τη διεξαγωγή ενδεχόμενης χερσαίας επέμβασης κατά των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη από την πλευρά του Ισραήλ, που διαμηνύει ότι σε περίπτωση απόφασης, θα χρησιμοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ Χιντάι Ζίλμπερμαν, το Ισραήλ συγκεντρώνει δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων με τη Γάζα στο πλαίσιο προετοιμασίας για μια πιθανή χερσαία επιχείρηση.

«Συγκεντρώνουμε δυνάμεις στα σύνορα, τις προετοιμάζουμε. Μελετούν το πεδίο και θα τις χρησιμοποιήσουμε όταν το αποφασίσουμε» δήλωσε ο Ζίλμπερβμαν στο Channel 12.

Μάλιστα, διεμήνυσε ότι «η πρωτοβουλία είναι δική μας και ο χρόνος στο πλευρό μας». Παράλληλα, έχουν ήδη κληθεί 7.000 έφεδροι για να συνδράμουν σε μια ενδεχόμενη επιχείρηση. 

Οι Ισραηλινοί κλιμακώνουν τις επιθέσεις, ενώ η Χαμάς συνεχίζει να εκτοξεύει πυραύλους. Οι σειρήνες ήχησαν το μεσημέρι σε Τελ Αβίβ και άλλες περιοχές, όταν πάνω από 100 ρουκέτες έπεσαν, προκαλώντας αρκετούς τραυματισμούς. 

Πριν την επίσημη επιβεβαίωση των Ενόπλων Δυνάμεων, ισραηλινά μέσα μετάδωσαν ότι τεθωρακισμένα αναπτύσσονται στα σύνορα με την Γάζα, σε πόλεις του Ισραήλ όπου ζουν Αραβοϊσραηλινοί αναμένεται να σταλούν στρατιωτικές δυνάμεις, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα συνεχιστεί η αναταραχή.

Παράλληλα, η «Jerusalem Post» μετέδωσε ότι ο ισραηλινός επιτελάρχης Αντιστράτηγος, Αβίβ Κοχάβι έχει ήδη ετοιμάσει σχέδιο χερσαίας επέμβασης στη Γάζα και θα το υποβάλει εντός της ημέρας για έγκριση από την κυβέρνηση.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.