Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για παραβίαση των μέτρων - Πρόστιμα σε 66 άτομα

Επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους σχεδόν 25.000 ευρώ Στην σύλληψη ενός ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πά...

Επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους σχεδόν 25.000 ευρώ

Στην σύλληψη ενός ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα και στην επιβολή προστίμων στον ίδιο και σε άλλα 66 άτομα επέβαλε η Αστυνομία, για παραβίαση των μέτρων σχετικά με την πρόληψη ασθενειών.


Ειδικότερα, άνδρες του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών πραγματοποίησαν έλεγχο σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, διότι λειτουργούσε το κατάστημα, στο οποίο αναπαρήγαγε μουσική και εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 64 άτομα.


Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους 64 πελάτες και σε δύο εργαζόμενους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.800 ευρώ, για την παραβίαση των μέτρων.


Εξάλλου, στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκαν και οι ακόλουθες κυρώσεις:


Στην Κρήτη, 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 πελάτες.


Στην Ήπειρο, από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε 2 μεζεδοπωλεία, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός των καταστημάτων.


Στην Αττική, 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για αναπαραγωγή μουσικής.


Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύλληψη ατόμου για παραβίαση καραντίνας.


Στη Θεσσαλονίκη, 1.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ για αναπαραγωγή μουσικής.


Στην Πελοπόννησο, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση καραντίνας.


Στο Νότιο Αιγαίο, 1.000 ευρώ πρόστιμο σε εστιατόριο για αναπαραγωγή μουσικής και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια για υπέρβαση ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.