Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κύπρο: Βρήκαν κοκαΐνη στο αίμα 5χρονου! Συνελήφθη ο πατέρας του..

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ «έρχεται» από την Κύπρο. Ένας άνδρας 45 ετών έχει συλληφθεί και κρατείται γιατί στον οργανισμό του 5χρονου παι...





Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ «έρχεται» από την Κύπρο. Ένας άνδρας 45 ετών έχει συλληφθεί και κρατείται γιατί στον οργανισμό του 5χρονου παιδιού του βρέθηκε κοκαΐνη!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν στις 21 Μαΐου οι γονείς του 5χρονου παιδιού, αλλοδαποί που ζουν στην Κύπρο, ζήτησαν από χημείο της Λεμεσού να γίνουν αναλύσεις στα ανήλικα παιδιά τους. Και τότε εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός παιδιού. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία κάτι όμως που δεν έκαναν.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία την Δευτέρα 24 Μαΐου. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου, διέφυγε στο εξωτερικό από την Κυριακή μαζί με τα παιδιά.

Εναντίον του 45χρονου εξετάζεται υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.