Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ... Ο μοιραίος καβγάς πριν από τη δολοφονία του 53χρονου - Δύο συλλήψεις - Όλο το χρονικό

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση θανάτου του 53χρονου τη Μεγάλη Πέμπτη στην Κοζάνη, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για δολοφονία. Οι αξιωμ...


Νέα τροπή πήρε η υπόθεση θανάτου του 53χρονου τη Μεγάλη Πέμπτη στην Κοζάνη, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για δολοφονία. Οι αξιωματικοί από το τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Κοζάνης, κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση, προχωρώντας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη σύλληψη των δραστών, ενός 51χρονου άνδρα και μιας 48χρονης γυναίκας.


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε αυτή.

"Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία και ερευνητικά δεδομένα που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές μεταξύ του ενός δράστη, παρουσία του άλλου, με το θύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο ο 53χρονος. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τέταρτη “Ο δράστης έχει ομολογήσει. Η πελάτισσά μου δεν είχε καμία συμμετοχή, απλώς βρέθηκε σε λάθος χώρο σε λάθος χρόνο" δήλωσε η συνήγορος της κατηγορουμένης Α. Βακωνάκη. Όπως είπε, η 48χρονη έκανε λόγο για ένα επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ δράστη και θύματος.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.