Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στην Ημαθία: Νεκρός 49χρονος σε τροχαίο - Σοκάρουν οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγωγή από τη Μελίκη Ημαθίας, σημειώθηκε λίγο πριν τις 06.00 ...





Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγωγή από τη Μελίκη Ημαθίας, σημειώθηκε λίγο πριν τις 06.00 της Δευτέρας 17 Μαΐου στον Κόμβο Κλειδίου στην Εγνατία οδό στη διασταύρωση που συνδέει την οδό με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας.



Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που οδηγούσε ο 49χρονος ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να συντριβεί στις προστατευτικές μπαριέρες και ο άτυχος οδηγός να χάσει τη ζωή του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα.




Τον άτυχο οδηγό απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας που επενέβησαν στο σημείο. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξάνδρειας.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.