Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ...!!! Συνελήφθη 34χρονος Πακιστανός με ΚΑΡΤΑ ΑΣΥΛΟΥ... για απόπειρες βιασμού ανηλίκων κοριτσιών στα νότια προάστια...!!!

Ο αλλοδαπός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του εναντίον ανήλικων κοριτσιών σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη με σκοπό να τις βιάσει και να τις ...




Ο αλλοδαπός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του εναντίον ανήλικων κοριτσιών σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη με σκοπό να τις βιάσει και να τις θωπεύσει - Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των επιθέσεων

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 34χρονος Πακιστανός που όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, επετίθετο σε ανήλικες στις περιοχές της Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης για να τις βιάσει και να τις θωπεύσει.

Μέσα στην μεγάλη εβδομάδα είχε πραγματοποιήσει τέσσερα χτυπήματα, ενώ στην τελευταία επίθεση σε βάρος μιας 22χρονης, η κοπέλα κατάφερε να τον τραβήξει βίντεο, να ανεβάσει το υλικό στα social media και να διευκολύνει το έργο των διωκτών του. Ο σάτυρος Πακιστανός, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στο Περιστέρ την ώρα που έπινε αμέριμνος τον καφέ του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τη φωτό του protothema.gr, ο Πακιστανός που διέμενε στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφορούσε με ληγμένη αίτηση ασύλου (είχε λήξει από τον Φεβρουάριο) στην τσέπη, λίγο πριν τη σύλληψή του, δημοσίευσε και ένα… προφητικό story που social media, όπου ανέφερε ότι «φοβάμαι να χαρώ γιατί κάθε φορά που χαίρομαι κάτι κακό συμβαίνει».


 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα χτυπήματα όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 27-4-2021, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη. Από από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε και εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου.

Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για σεσημασμένο άτομο. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε συλληφθεί γιατί είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο από αυτοκίνητο στο Καβούρι, ενώ τον Νοέμβριο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μιας κοπέλας στα δυτικά προάστια.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.