Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του 32χρονου πιλότου για την πορεία των ερευνών και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν

Για την εξέλιξη των ερευνών και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν στην προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρ...





Για την εξέλιξη των ερευνών και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν στην προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Star ο 32χρονος πιλότος. 

Παρότι είδε τη μάνα του παιδιού του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, ο 32χρονος βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να στείλει το δικό του μήνυμα για την πορεία των ερευνών δηλώνοντας βέβαιος πως σύντομα θα σχηματιστεί με ακρίβεια η εικόνα του δράστη.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή "Αλήθειες με Ζήνα", ο 32χρονος ανέφερε: «Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες».

«Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά», είπε ακόμη ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.