Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχω κουραστεί από τις εικασίες», λέει ο 32χρονος πιλότος «Η ψυχολόγος δεν έχει καμία σχέση με την έρευνα...»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο που θρηνεί τον χα...





Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο που θρηνεί τον χαμό της συζύγου του να δηλώνει πως «κάθε ημέρα είναι και πιο δύσκολη».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο 32χρονος φαίνεται ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν μετά την γέννηση της κόρης τους και αναρωτιέται γιατί να εμπλέκονται οι επισκέψεις αυτές με την επιχείρηση εξιχνίασης της δολοφονίας της. 

«Για την ψυχολόγο που βλέπαμε με τη γυναίκα μου μετά τον τοκετό, είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποιος θεώρησε ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα της ληστείας. Η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα. Όταν κληθεί κάποια στιγμή όμως, θα είναι από την πίεση των μίντια και απλά θα καθυστερήσει την έρευνα χωρίς λόγο», είπε στον ΑΝΤ1 ο 32χρονος.

Ενώ συμπλήρωσε ο 32χρονος: «Προσωπικά μακάρι να καταθέσει γρήγορα η ψυχολόγος, γιατί με έχει κουράσει να βγαίνει οτιδήποτε άσχετο με την υπόθεση σαν είδηση και ο καθένας να κάνει εικασίες χωρίς επαφή με την πραγματικότητα . Έχω σοβαρότερα πράγματα να με στεναχωρούν αυτή τη στιγμή από ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναικά μου χωρίς ταυτόχρονα να στεναχωρεί την κόρη μου. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη».

Από τη μεριά του, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας είπε επί του θέματος: «Σαφώς και ο σύζυγος ενοχλείται από όσα ακούγονται σαν παραφιλολογία από απλούς πολίτες και όχι μόνο. Εμείς βασιζόμαστε μόνο σε αυτά που βρίσκονται. Η έρευνα μας είναι σφραγισμένη. Δεν ακούμε φωνές και βοές».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.