Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστυνομικός έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο, επειδή φλέρταρε την αρραβωνιαστικιά του – «Ξύπνησα με χειροπέδες»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του T live, όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2013, όταν το θύμα εργαζόταν με την 23χρονη τότε αρραβωνιαστικιά του αστυν...





Σύμφωνα με ρεπορτάζ του T live, όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2013, όταν το θύμα εργαζόταν με την 23χρονη τότε αρραβωνιαστικιά του αστυνομικού και σύντομα άρχισε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο. 

Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε τα μηνύματα, επεδίωξε να συναντήσει τον 23χρονο τότε άνδρα. Πράγματι, ο 23χρονος πήγε στο ραντεβού που κλείστηκε ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάει και ο αστυνομικός με το δικό του αυτοκίνητο. Και οι δύο επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, με στόχο να μεταβούν στην κοπέλα και να μιλήσουν όλοι μαζί.

Στο δρόμο ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν… «Καθώς προχωρούσαμε με το αμάξι, μου έριξε μπουνιά κάτω από τη μύτη. Έχασα τις αισθήσεις μου και μόλις επανήλθα είδα τις χειροπέδες στα χέρια» λέει στο T live.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός οδήγησε το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί πρόσταξε τον 23χρονο να βγει έξω, να γδυθεί, τον δάγκωσε στη μύτη και το αυτί και τον εγκατέλειψε έχοντας καταστρέψει το κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε στον αστυνομικό φυλάκιση πέντε ετών καθώς δεν αποδείχθηκε το βαρύτερο κακούργημα για το οποίο είχε παραπεμφθεί. Σε δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 27 μηνών, ενώ προσέφυγε και στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αναίρεσε την ποινή ως προς ορισμένα από τα αδικήματα λόγω των επιεικέστερων διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα. Από την πλευρά του, το θύμα έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.