Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο Περιστέρι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 21χρονος ειδικός φρουρός – Κρίσιμη η κατάστασή του

  Mάχη για τη ζωή του δίνει ο 21χρονος ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Θηβών στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής του...

 



Mάχη για τη ζωή του δίνει ο 21χρονος ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Θηβών στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Ο νεαρός αστυνομικός βγήκε από το χειρουργείο, αλλά η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Το χειρουργείο του 21χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, κράτησε 8 με 9 ώρες και θεωρείται θαύμα πως δεν κατέληξε. Ο νεαρός αστυνομικός θεωρείται πολυτραυματίας καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ενώ υπέστη ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και οι γιατροί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr, δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Το σοκαριστικό τροχαίο

Ο νεαρός αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΡΑΣΗ, γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που παραβίασε κόκκινο φανάρι και «καρφώθηκε» πάνω του.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι ο νεαρός έγινε «μπαλάκι» μεταξύ των νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, στις 2:30 που έγινε το ατύχημα μεταφέρθηκε στο 251. Γύρω στις 7:30 τον μετέφεραν στο Ωνάσειο. Ωστόσο η «περιφορά» δεν σταμάτησε εκεί, αφού στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στον Ευαγγελισμό.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.