Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κάλυμνο: 13χρονη κατήγγειλε τον 38χρονο φίλο της μητέρας της για βιασμό

Ένα 13χρονο κορίτσι στην Κάλυμνο κατήγγειλε για βιασμό τον φίλο της μητέρας της, ο οποίος κρίθηκε σήμερα Πέμπτη μετά την απολογία του προσωρ...




Ένα 13χρονο κορίτσι στην Κάλυμνο κατήγγειλε για βιασμό τον φίλο της μητέρας της, ο οποίος κρίθηκε σήμερα Πέμπτη μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 13χρονη προσήλθε αυτοβούλως στο ΑΤ Καλυμνίων και κατήγγειλε το βιασμό της από 38χρονο άνδρα Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος συζούσε με τη μητέρα της.

Το ΑΤ Καλυμνίων με βάση την καταγγελία της 13χρονης ενημέρωσε αρμοδίως και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Αιγύπτιου άνδρα, την περασμένη Δευτέρα που άμεσα εκτελέστηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος του 38χρονου και μετά από ιατρική γνωμάτευση σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα βιασμού και αποπλάνησης παιδιού και κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.