Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στις φυλακές της Τρίπολης ο Αφγανός που ασέλγησε σε 11χρονο αγοράκι στην Μεσσαρά Κρήτης

Τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε ένας 27χρονος, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ενός αγοριού μόλις 11 χρονών στην περιοχή τη...





Τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε ένας 27χρονος, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ενός αγοριού μόλις 11 χρονών στην περιοχή της Μεσσαράς στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, ο άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν, μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και εργάζεται στα χωράφια σε χωριό της Μεσσαράς.

Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος φέρεται να έμεινε μόνος του με το 11χρονο αγόρι όταν ο Μεσσαρίτης απουσίασε για κάποιες δουλειές. Τότε, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο 11χρονος ανέφερε το γεγονός στον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος την Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης οπότε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κρατείται στις φυλακές Τρίπολης όπου και θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.