Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΧΟΧΗ! Οι τούρκοι προπαρασκευάζουν το έδαφος για να απαντήσουν ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ... «Πρσχεδιασμένη προβοκάτσια της Ελλάδος» καταγγέλει το τουρκικό κρατικό TRT...!!!

Για σχεδιασμένη προβοκάτσια από την Ελλάδα με εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο σε ρεπορτάζ της το πρωί της Παρασκευής...






Για σχεδιασμένη προβοκάτσια από την Ελλάδα με εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο σε ρεπορτάζ της το πρωί της Παρασκευής η τουρκική κρατική τηλεόραση μετά τη "μετωπική" σύγκρουση του Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη συνέντευξή Τύπου που ακολούθησε της μεταξύ τους συνάντησης.

«Σχεδιασμένη προβοκάτσια από την Αθήνα: Ο Μητσοτάκης έδωσε οδηγίες», αναφερόταν στον τίτλο του δημοσιεύματος, στο οποίο υπογραμμιζόταν ότι «η εντολή για την πρόκληση Δένδια δόθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου πριν τις διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου».

Δείτε το βίντεο:
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.