Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: To καλοκαίρι η συνάντηση Πούτιν - Μπάιντεν... Δεν έχουν συμφωνηθεί ημερομηνία και Χώρα συνάντησης!

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν σχεδιάζεται να πραγματο...





Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί η ημερομηνία της συνάντησης ούτε η χώρα στην οποία θα πραγματοποιηθεί.

«Πράγματι ορισμένες προτάσεις έχουν γίνει, τις ημερομηνίες προς το παρόν δεν μπορώ να τις επιβεβαιώσω. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τις ημερομηνίες. Συζητάμε πράγματι για τους θερινούς μήνες… ακόμη πρέπει να αναλύσουμε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, ώστε να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές συμφωνίες» , δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί ούτε μια χώρα (στην οποία θα μπορούσε να γίνει η συνάντηση)», διευκρίνισε ο Πεσκόφ. Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δεν σχολίασε το ενδεχόμενο μιας συνάντησης των ηγετών των δύο χωρών κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης στα μέσα Ιουνίου ευρωπαϊκής περιοδείας του Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι μια τέτοια πρόταση «έγινε κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας» που είχαν οι δύο πρόεδροι στις 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Λευκού Οίκου, κατά την διάρκεια της συνομιλία αυτής ο Μπάιντεν έκανε την πρόταση για διεξαγωγή ρωσο-αμερικανικής συνάντησης κορυφής «σε τρίτη χώρα τους προσεχείς μήνες». Εν συνεχεία ο Αμερικανός πρόεδρος είχε διευκρινίσει ότι πρότεινε στον Ρώσο ομόλογο του να συναντηθούν το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Σύμβουλος του Κρεμλίνου δήλωσε χθες, Κυριακή, ότι η συνάντηση μπορεί να γίνει τον Ιούνιο, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA. Η εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, έγραψε ότι ο Μπάιντεν πρότεινε στον Πούτιν να συναντηθούν στις 15-16 Ιουνίου σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.