Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Στέλνουν... γυναικεία εσώρουχα στον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενοι για το lockdown

Στρινγκ, εσώρουχα απλά, εσώρουχα με δαντέλα έφτασαν σε φακέλους στο πρωθυπουργικό γραφείο– Ασυνήθιστη διαμαρτυρία για τα μέτρα κατά του κορ...







Στρινγκ, εσώρουχα απλά, εσώρουχα με δαντέλα έφτασαν σε φακέλους στο πρωθυπουργικό γραφείο– Ασυνήθιστη διαμαρτυρία για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Μία έκπληξη περίμενε το πρωθυπουργικό γραφείο της Γαλλίας, το ταχυδρομείο του οποίου κατακλύστηκε από επιστολές όπου μέσα είχαν εσώρουχα. Ο Γάλλος πρωθυπουργός έλαβε ως δώρα στρινγκ και εσώρουχα, πολλά αυτά μάλιστα ήταν με δαντέλα.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ιδιοκτήτες καταστημάτων με εσώρουχα εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την δυσφορία τους για το «lockdown» θεωρώντας πως θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί και να ανήκουν στις «ουσιώδεις επιχειρήσεις».

Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην «Επιχείρηση Εσώρουχα» έχουν μάλιστα ανεβάσει λογαριασμό στο Facebook κι έχουν αναρτήσει τις επιστολές τους και φωτογραφίες από τα εσώρουχα προτού τα στείλουν στην ταχυδρομική υπηρεσία του πρωθυπουργικού γραφείου της Γαλλίας. Ένας από τους Γάλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων έστειλε δύο σετ εσωρούχων με το μήνυμα: «Είμαι ουσιώδης».

Πρόκειται για μία ασυνήθιστη διαμαρτυρία ιδιοκτητών καταστημάτων που έχουν κατεβάσει ρολά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας και θέλουν να δείξουν πόσο έχουν γονατίσει οι μικρές επιχειρήσεις οικονομικά.

Από την πλευρά του, πάντως ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο.

Χθες, ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Ολιβιέ Βεράν, δήλωσε ότι σύντομα μπορεί να επαναλειτουργήσουν και οι μη ουσιώδεις επιχειρήσεις σε περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της Γαλλίας.

«Είμαι ανοικτός στην ιδέα της άρσης των μέτρων ανά περιοχή, όπως ήμουν κι όταν τα θέσαμε σε ισχύ», επεσήμανε προσθέτοντας ότι το lockdown θα αρχίσει να χαλαρώνει στα μέσα Μαΐου. Αν και ορισμένες περιοχές πλήττονται σφοδρά από την πανδημία, άλλες καταγράφουν μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.