Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΑ: Πτήση του Αρχηγού με F-4 πάνω από το Ναυάγιο – Επίσκεψη του Διοικητή της Αιγυπτιακής ΠΑ

Θέματα που αφορούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας και Αιγύπτου, στον επιχειρησιακό και εκπαιδευ...






Θέματα που αφορούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας και Αιγύπτου, στον επιχειρησιακό και εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχαν στην Αθήνα ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων της αραβικής χώρας, αντιπτέραρχο Mohammed Abbas Helmy Hashem.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο διοικητής των Αεροπορικών Δυνάμεων της Αιγύπτου μαζί με τον αρχηγό ΓΕΑ επισκέφθηκαν την 117 πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας, όπου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της μονάδας και ξεναγήθηκε στους χώρους της.

Με την ευκαιρία αυτή, ο αρχηγός ΓΕΑ συμμετείχε σε πτήση ζεύγους αεροσκαφών F-4 σε αποστολή αέρος-εδάφους χαμηλής ναυτιλίας, του εκπαιδευτικού προγράμματος της 338 Μοίρας.

 



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.