Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΕ ΜΟΥ... Και τι θα κάνουμε τώρα...;;; 😂😂😂 CNN TURK: Δύσκολη η επανεκκίνηση συζητήσεων Αθήνας – Άγκυρας 😂😂😂

  Ο παρουσιαστής του CNN Turk, Χακάν Τσελίκ μίλησε για το χθεσινό "επεισόδιο" ανάμεσα σε Νίκο Δένδια και Μελβούτ Τσαβούσογλου και ...

 





Ο παρουσιαστής του CNN Turk, Χακάν Τσελίκ μίλησε για το χθεσινό "επεισόδιο" ανάμεσα σε Νίκο Δένδια και Μελβούτ Τσαβούσογλου και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκινήσει νέος γύρος επαφών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Αναλυτικά:

"Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αρχίσουν ξανά οι συζητήσεις Αθήνας-Άγκυρας μετά από τέτοια υψηλή ένταση. Ήταν μια επιτυχία και για τις δύο χώρες που είχαν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις.

Όλοι ελπίζαμε και ήμασταν αισιόδοξοι για τον διάλογο που ξεκίνησε μεταξύ των δύο υπουργών, αλλά πιστεύω πως αυτό που έγινε δεν ήταν ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Η τουρκική κυβέρνηση δυσαρεστήθηκε από την εξέλιξη που πήρε η συνέντευξη τύπου μπροστά στους δημοσιογράφους.

Δεν χαροποίησε την κυβέρνηση η στάση του Ν. Δένδια. Πιστεύουν πως ήταν πολύ σκληρή και το γεγονός πως λογομάχησε μπροστά στα ΜΜΕ γιατί τα διεθνή μέσα, τα ελληνικά και τουρκικά μέσα παρακολουθούν πολύ στενά το θέμα.Δεν ήταν ένα καλό παράδειγμα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές και αξιωματούχους.







Η Λιβύη και η Ανατολική Μεσόγειος ήταν το βαρύ θέμα συζήτησης, η Τουρκία δεν θα κάνει πίσω στην υπάρχουσα συμφωνία Άγκυρας-Λιβύης".

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.