Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιμ Καρντάσιαν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Ευχαριστώ πρόεδρε Μπάιντεν για το κουράγιο σου

Με ανάρτησή της στο instagram η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε την ανακούφισή της για την απόφαση του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπάιντεν να αναγνωρί...




Με ανάρτησή της στο instagram η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε την ανακούφισή της για την απόφαση του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπάιντεν να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ τον ευχαρίστησε που τόλμησε να κάνει ό,τι δεν τόλμησε πριν κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ.



"Έπειτα από περισσότερο από έναν αιώνα αγώνων για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας δέχτηκε την αναγνώριση που όλοι ελπίζαμε και για την οποία προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσσει τη σφαγή 1,5 εκατ. Αρμενίων το 1915 "γενοκτονία". Αυτό ήταν μακρύ ταξίδι για την κοινότητα των Αρμενίων και κάθε χρόνο αισθάνομαι ότι πλησιάζαμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση της γενοκτονίας όπως ακριβώς ήταν. Επιτέλους αυτή η μέρα ήρθε" έγραψε μεταξύ άλλων.

"Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά μου, περήφανη για τις αρμένικες κοινότητες και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν που παραχώρησε σε κάθε Αρμένιο αυτήν τη μέρα και αυτήν την αλήθεια. Αν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω τους Αρμένιους που δολοφονήθηκαν, ελπίζω ότι οι οικογένειές τους τώρα θα έχουν μία αίσθηση ειρήνης. Θα συνεχίσω να τιμώ και να θυμάμαι αυτούς που χάσαμε κάθε χρόνο αυτήν τη μέρα, αλλά τώρα με την ελπίδα ότι αφού αναγνωρίστηκε η γενοκτονία δεν θα επιτρέψουμε ξανά να επαναληφθούν φρικαλεότητες του παρελθόντος" πρόσθεσε.


"Ευχαριστώ πρόεδρε Μπάιντεν για το κουράγιο σου να πεις τις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν" ολοκλήρωσε το μήνυμά της η Κιμ Καρντάσιαν.


To 2019 η Κιμ Καρντάσιαν με τη μεγαλύτερη αδελφή της βρέθηκαν στο Γερεβάν όπου επισκέφθηκαν το μνημείο της γενοκτονίας. Ο πατέρας τους ο Αρμένιος Ρόμπερτ Καρντάσιαν ήταν δικηγόρος και επιχειρηματίας.





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.