Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την Τυνησία αποκάλεσε «σαύρα» την ΥΠΕΞ της Λιβύης

Η εκστρατεία που ενορχηστρώνεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους συμμάχους της εναντίον της υπουργού Εξωτερικών της Λιβύης, Νάτζλα...







Η εκστρατεία που ενορχηστρώνεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους συμμάχους της εναντίον της υπουργού Εξωτερικών της Λιβύης, Νάτζλα Μανγκούς, επεκτάθηκε και εκτός Λιβύης, με τον πρώην σύμβουλο του πρώην προέδρου της Τυνησίας Μονσέφ Μαρζουκί, Μοχάμεντ Χνέιντ, ο οποίος αποκάλεσε τη Λίβυα ΥΠΕΞ «σαύρα».

Ο Μοχάμεντ Χνέιντ ήταν ένας από τους υποστηρικτές του «Συνασπισμού της Αξιοπρέπειας» στην Τυνησία, το οποίο είναι ένα ισλαμιστικό κίνημα που ευθυγραμμίζεται με το κίνημα Εχνάντα με επικεφαλής τον Ρασίντ Γανούτσι, φιλότουρκο και ηγετικό στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφόττηας.

Είναι επίσης πιστοποιημένος πολιτικός αναλυτής για το καταριανό δίκτυο «Al-Jazeera».

Απευθυνόμενος στη Νάτζλα Μανγκούς, ο Χνέιντ είπε:

«Αν δεν ήταν οι Τούρκοι, δεν θα είχες φθάσει στη θέση της υπουργού Εξωτερικών» και κατέληξε την πρότασή του με κατάρες.

Οι δηλώσεις του Μιχάμεντ Χνέιντ αναρτήθηκαν μέσω νήματος στην επίσημη σελίδα του στο Twitter.

Σε ένα tweet, με τη φωτογραφία της υπουργού Εξωτερικών Μανγκούς, αναφέρει:

«Λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία φιλίας μεταξύ Ιταλίας και Λιβύης, δεδομένου ότι ο Ιταλός φίλος πέρασε δεκαετίες σφαγιάζοντας και σκοτώνοντας άντρες και γυναίκες της Λιβύης με τους πιο φρικτούς τύπους όπλων.

»Είθε ο Θεός να καταραστεί τους αναίσχυντους Αράβους κατάσκοπους».

Σε ένα άλλο tweet αναφέρεται:

«Στη Λιβύη, ο Ντμπέιμπα γνωρίζει αυτό που δεν κατανοεί ο Χαφτάρ, οι ελεύθεροι άντρες πέθαναν και οι καλύτεροι νέοι μαρτύρησαν στις μάχες της υπερηφάνειας και της τιμής για την απελευθέρωση της πατρίδας.

»Όταν οι δυνάμεις της επιθετικότητας και των μισθοφόρων ηττήθηκαν, ήρθε η πολιτική διαδικασία και οι μαθητών ξένων υπηρεσιών πληροφοριών και οι πράκτορες ανήλθαν στην εξουσία», δήλωσε ο Χνέιντ απευθυνόμενος στη Μανγκούς.

Ένας αριθμός Λίβυων χρηστών του κοινωνικού μέσου επιτέθηκαν στον Χνέιντ για τα χυδαία λόγια του εναντίον της Μανγκούς, εξαιτίας των δηλώσεών της σχετικά με την αναγκαιότητα όλων των ξένων δυνάμεων χωρίς εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένης της τουρκικής, να εγκαταλείψουν τη Λιβύη.

Οι δηλώσεις της Μανγκούς προκάλεσαν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τα πιστά στην Άγκυρα ισλαμιστικά κινήματα, που θέλουν η Τουρκία να διατηρήσει τις βάσεις της και την επιρροή της στη Βόρεια Αφρική – ακόμη κι αν έχουν λήξει οι προϋποθέσεις για τη συνεχή παρουσία τους.

Σε απάντηση του ο Χνέιντ στην κριτική που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια «εκστρατεία» εναντίον του καθώς και κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, από τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Πηγή: AlMarsad

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.