Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση Γκρίζου Λύκου Μπαχτσελί και στον Ντράγκι: Ποτέ στην ιστορία μας δεν είχαμε Ντούτσε ή Φύρερ

Επίθεση κατά του Μάριο Ντράγκι για τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» που χρησιμοποίησε προ ημερών, αναφερόμενος στον Ερντογάν, πραγματοποίησε τ...







Επίθεση κατά του Μάριο Ντράγκι για τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» που χρησιμοποίησε προ ημερών, αναφερόμενος στον Ερντογάν, πραγματοποίησε την Τρίτη ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υπογραμμίζοντας ότι η τουρκική ιστορία δεν έχει δημιουργήσει ποτέ ηγέτες όπως ο «Ντούτσε» ή ο «Φύρερ».

«Ο ακατάλληλος πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει συκοφαντήσει τον πρόεδρό μας, χαρακτηρίζοντάς τον δικτάτορα. Αυτή η κατηγορία είναι εκδικητική και αποτελεί συκοφαντία δίχως όριο. Όσοι αναζητούν δικτάτορα θα πρέπει να δουν τη δική τους ιστορία», δήλωσε ο Μπαχτσέλι στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο Μπαχτσέλι συνέχισε στο ίδιο ύφος, περιγράφοντας τον Ντράγκι ως μυστικό θαυμαστή του Μπενίτο Μουσολίνι, έναν από τους παλαιότερους φασίστες δικτάτορες της Ευρώπης κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα.

«Ευτυχώς, δεν είχαμε ούτε έναν Ντούτσε, έναν Φύρερ, έναν Φαραώ ή έναν Φράνκο στην ιστορία μας, ούτε τα απομεινάρια των Ναζί», δήλωσε ο Μπαχτσέλι.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο περίφημο Sofagate, λέγοντας ότι οι συνομιλίες τoυ Ερντογάν
με τους Μισέλ και Φον Ντερ Λάιεν στην Άγκυρα σκιάστηκαν από μια «ψεύτικη κρίση πρωτοκόλλου» που οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού μεταξύ των δύο Ευρωπαίων αξιωματούχων.

«Η χώρα μας έχει κατηγορηθεί άδικα», είπε, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία γνωρίζει όλους τους κανόνες του πρωτοκόλλου και σε ποιούς εφαρμόζονται αυτοί οι κανόνες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.