Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισχυρίζεται ότι έπνιξε τα τρία παιδιά της για να τα γλιτώσει από τη σεξουαλική κακοποίηση

H 3χρονη Joanna, ο 2χρονος Terry και η έξι μηνών Sierra βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας. Σοκαρισμένη είναι ...



H 3χρονη Joanna, ο 2χρονος Terry και η έξι μηνών Sierra βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από την ειδεχθή δολοφονία τριών παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα.

Οι αρχές συνέλαβαν την 30χρονη Liliana Carrillo, η οποία ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα τρία παιδιά της, προκειμένου να τα γλιτώσει από τα βασανιστήρια και την κακοποίηση.

Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της, Erik Denton, είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ανθρώπων, ενώ ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο μεγαλύτερο παιδί τους.

Από την πλευρά του, ο Denton αρνήθηκε τις κατηγορίες, αναφέροντας πως η πρώην γυναίκα του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μιλώντας στο KGET-TV, η Carrilo ισχυρίστηκε ότι ζήτησε βοήθεια, τόσο από τις κοινωνικές υπηρεσίες, όσο και από την αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε τα παιδιά τους, τα οποία τελικά έπνιξε, κόβοντας το νήμα της ζωής τους, για να «γλιτώσει από τα δεινά τους».


«Μακάρι τα παιδιά μου να ήταν ζωντανά, ναι. Μακάρι να μην έπρεπε να το κάνω αυτό. Αλλά προτιμώ να μην βασανίζονται και να μην κακοποιούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους», ανέφερε.

Η έρευνα των Αρχών για τη φρικιαστική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο τοπικά μέσα, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας, αναφέρουν ότι η παιδοκτόνος σκότωσε τα παιδιά της επειδή βρισκόταν σε διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία τους.

Ο Erik Denton φέρεται να είχε υποβάλει πάντως αναφορά στο δικαστήριο την 1η Μαρτίου, υποστηρίζοντας ότι η Carrilo είχε πάρει τα παιδιά τους και αρνιόταν να του αποκαλύψει πού ήταν.

Σε δικαστικά έγγραφα, ο Denton περιγράφει τη σύζυγό του ως «παραληρηματική», ισχυριζόμενος ότι είχε γράψει στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν ήθελε να έχει παιδιά και σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Ο Denton υποστήριζε επίσης ότι υπέφερε από κατάθλιψη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, Terry. Κατηγορούσε επίσης τον εαυτό της για την πανδημία του κορονοϊού, ενώ πίστευε ότι το Porterville, όπου ζούσαν μέχρι τον Φεβρουάριο, ήταν «ένα τεράστιο δαχτυλίδι διακίνησης ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση».

Παρ΄ όλο που η Carrillo παραδέχτηκε ότι πάλευε με την κατάθλιψη και το άγχος μετά τον δεύτερο τοκετό, επιμένει ότι ο πρώην σύζυγός της αποτελούσε απειλή για τα παιδιά, ζητώντας προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον του από το δικαστήριο.

Η Carrilo ισχυριζόταν ότι ο σύζυγός της ήταν αλκοολικός, ενώ κακοποίησε σεξουαλικά το μεγαλύτερο παιδί τους.

Αφού έπνιξε την 3χρονη Joanna, τον 2χρονο Terry και την έξι μηνών Sierra, η 30χρονη εκμυστηρεύτηκε, στην ομολογία της, ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητο από έναν βράχο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.