Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι μια λύση... Σερβία: Διαιτητής μπήκε φυλακή εξαιτίας μίας υπόδειξης πέναλτι...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ στο Βίντεο...

Ο Σέρβος διαιτητής, Σρντιάν Ομπράντοβιτς, θα περάσει τους επόμενους 15 μήνες της ζωής του στην φυλακή, εξαιτίας μίας υπόδειξης πέναλτι πριν...






Ο Σέρβος διαιτητής, Σρντιάν Ομπράντοβιτς, θα περάσει τους επόμενους 15 μήνες της ζωής του στην φυλακή, εξαιτίας μίας υπόδειξης πέναλτι πριν τρία χρόνια.

Τι είχε συμβεί τότε; Στην αναμέτρηση Σπαρτάκ Σουμπότιτσα και Ραντνίτσκι Νις, η νικήτρια θα έπαιρνε σημαντικό προβάδισμα για ένα εισιτήριο στο Europa League. Στο 77ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ είναι στο 1-0, ο ρέφερι του αγώνα δίνει ένα πέναλτι-φάντασμα στην Σπαρτάκ. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι έγινε, αφού η παράβαση που δόθηκε αφορούσε πιθανότατα χέρι, ενώ η μπάλα είχε βρει… στο πόδι του αμυντικού.

Τρία χρόνια λοιπόν αργότερα, το Τμήμα Πρόληψης Διαφθοράς έκρινε πως στην συγκεκριμένη φάση υπήρχε δόλος, με αποτέλεσμα να επιβάλει στον Ομπράντοβιτς τιμωρία 15μηνης φυλάκισης. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με την διαιτησία, για τα επόμενα 10 χρόνια.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.