Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρετανός αστυνομικός καταδικάστηκε για συμμετοχή σε νεοναζιστική οργάνωση

Ένας Βρετανός αστυνομικός κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή σε μια απαγορευμένη νεοναζιστική οργάνωση και κατοχή εξτρεμιστικού υλικού, μεταξύ άλ...






Ένας Βρετανός αστυνομικός κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή σε μια απαγορευμένη νεοναζιστική οργάνωση και κατοχή εξτρεμιστικού υλικού, μεταξύ άλλων του μανιφέστου του Νορβηγού μακελάρη Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ.

Ο 22χρονος Μπέντζαμιν Χάναμ, ένας αστυνομικός σε δοκιμαστική υπηρεσία στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, πιστεύεται πως είναι ο πρώτος εν ενεργεία Βρετανός αστυνομικός που καταδικάζεται για τρομοκρατία.

Κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή στη National Action, μια ακροδεξιά οργάνωση που απαγορεύτηκε το 2016, αφότου επιδοκίμασε τον φόνο της Τζο Κοξ, της βουλευτίνας η οποία δολοφονήθηκε από έναν άνδρα με ναζιστικές πεποιθήσεις.

Επρόκειτο για την πρώτα ακροδεξιά οργάνωση που απαγορεύτηκε στη Βρετανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 2018 ένα από τα μέλη της δήλωσε ένοχο για τον σχεδιασμό της δολοφονίας μιας άλλης βουλευτίνας με σπαθί και για απειλές να σκοτώσει έναν αστυνομικό.

Ο Χάναμ καταδικάστηκε επίσης από το δικαστήριο του Λονδίνου ότι είπε ψέματα στις αιτήσεις του στην αστυνομία και ότι κατείχε έγγραφα που σχετίζονταν με την τρομοκρατία, έγινε γνωστό από την αστυνομία. Επιπλέον, ο 22χρονος δήλωσε ένοχος σε άλλες κατηγορίες περί κατοχής άσεμνων φωτογραφιών ενός παιδιού.

Η ποινή του Χάναμ, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, θα ανακοινωθεί στις 23 Απριλίου.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.