Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ σύγκρουση και ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν ΚΟΥΡΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ που είχε στρατολογηθεί στην Ελλάδα...!!!

Σημερινό άρθρο τουρκικού ΜΜΕ, κάνει λόγο ''ότι συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΜΙΤ, ο Dalokay Şanlı, με την κωδική ονομασία Sinan...





Σημερινό άρθρο τουρκικού ΜΜΕ, κάνει λόγο ''ότι συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΜΙΤ, ο Dalokay Şanlı, με την κωδική ονομασία Sinan Mirhan, ανώτερο μέλος του ΡΚΚ που καταζητείτο από την Ιντερπόλ με κόκκινη ειδοποίηση, ο οποίος είχε προσχωρήσει στο PKK το 1999 στην Ελλάδα και συμμετείχε σε δραστηριότητες εκπαίδευσης τρομοκρατών.''

Αναφέρει το άρθρο συγκεκριμένα:

"Η Τουρκία κατέλαβε τέσσερις στόχους στο βόρειο Ιράκ στο πλαίσιο των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων της στην περιοχή, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας στις 25 Απριλίου. Ανέφερε σε δήλωση του ότι οι Επιχειρήσεις Pençe-Şimşek (Πένσα-Αστραπή) και Pençe-Yıldıırm(Πένσα-Κεραυνός), συνεχίζονται στις περιοχές Metina και Avasin-Basyan και πρόσθεσε ότι στόχοι επλήγησαν στο όρος Qandil από αεροπορικές επιχειρήσεις.

Σχεδόν 400 στόχοι έχουν πληγεί από τις τουρκικές χερσαίες δυνάμεις και πάνω από 60 από αεροπορικά χτυπήματα, κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων που ξεκίνησαν στο βόρειο Ιράκ, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας στις 24 Απριλίου.

«Αυτή η επιχείρηση, που πραγματοποιείται με σεβασμό στην εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ, θα συμβάλει στην εγκαθίδρυση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή», είπε σε σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε με το κέντρο διοίκησης.Νωρίτερα στις 23 Απριλίου, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η επιχείρηση στοχεύει στην πλήρη εξάλειψη της τρομοκρατικής απειλής στα νότια σύνορα της Τουρκίας.

Ένας καταζητούμενος τρομοκράτης, ανώτερο στέλεχος του PKK εξουδετερώθηκε στο βόρειο Ιράκ σε κοινή επιχείρηση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT), δήλωσε πηγή ασφαλείας στις 23 Απριλίου.

Ο Dalokay Şanlı, με την ονομασία Sinan Mirhan, ένα λεγόμενο ανώτερο μέλος του ΡΚΚ που καταζητείτο από την Ιντερπόλ με κόκκινη ειδοποίηση, "εξουδετερώθηκε" από μια επιχείρηση της MİT και των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, δήλωσε η πηγή, η οποία ζήτησε να μην είναι κατονομαστεί λόγω περιορισμών αναφορικά με δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Οι τουρκικές αρχές χρησιμοποιούν τον όρο "εξουδετέρωση" για να υπονοήσουν ότι οι εν λόγω τρομοκράτες παραδόθηκαν ή σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν.

Οι δραστηριότητες των τρομοκρατών στις ευρωπαϊκές χώρες παρακολουθούνται από καιρό από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες MİT ανέφερε, προσθέτοντας ότι έτσι ανακαλύφθηκε ότι είχε πάει στην περιοχή Γκάρα του βόρειου Ιράκ για να κατευθύνει ένοπλες δραστηριότητες.

Η επιχείρηση ξεκίνησε αφού προέκυψε πληροφορία ότι ο τρομοκράτης σχεδίαζε επιθέσεις σε μεγάλες τουρκικές πόλεις σε στρατηγικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας και σαμποτάζ.

Ήταν επίσης υπεύθυνος για τη διεύθυνση των δράσεων της ομάδας που ήταν πίσω από τις δασικές πυρκαγιές στην Τουρκία.Προσχώρησε στο PKK το 1999 στην Ελλάδα και συμμετείχε σε δραστηριότητες εκπαίδευσης και εκπαίδευσης τρομοκρατών, δήλωσε η πηγή.

Η αυτονομιστική τρομοκρατική ομάδα PKK χρησιμοποιεί συχνά βάσεις στο βόρειο Ιράκ, ακριβώς πέρα ​​από τα νότια σύνορα της Τουρκίας, για να κρύψει και να σχεδιάσει τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία."


Από τα παραπάνω διαφαίνεται η προσπάθεια να συνεχιστεί από πλευράς Τουρκίας η ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος της Ελλάδας, ότι τάχα παρείχε εκπαίδευση σε αντάρτες του PKK.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, η Τουρκία είχε κυκλοφορήσει προπαγανδιστικό ψευδές video με το οποίο κατηγορούσε την Ελλάδα ότι εκπαίδευε σε στρατόπεδο αντάρτες του PKK.

Σήμερα μετέδωσε τη σύλληψη του ηγετικού στελέχους του PKK και επικαλούμενη πηγή που δεν κατονομάζει ισχυρίζεται μέσω του ΜΜΕ ότι αυτός εντάχθηκε στην οργάνωση , ενώ ήταν στην Ελλάδα το 1999.pentapostagma.gr



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.