Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με πετρέλαιο στον Βύρωνα: «Τα παιδιά ούρλιαζαν...» - Προβλήματα στα μάτια για δύο παιδιά

Προβλήματα στα μάτια έχουν τα δύο παιδιά που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκαν με πετρέλαιο δέχθηκαν με πετρέλαιο το...



Προβλήματα στα μάτια έχουν τα δύο παιδιά που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκαν με πετρέλαιο δέχθηκαν με πετρέλαιο το βράδυ της Κυριακής (25/4) στον Βύρωνα.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει η νονά της 13χρονης, τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν όταν έπεσε πάνω τους το πετρέλαιο. Παράλληλα, τόνισε ότι το κορίτσι δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της, καθώς δεν είχε όραση. «Έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών» σημείωσε.


«Γυρίζανε να πάνε σπίτια τους, γυρίζανε από τα Νταμάρια. Ήταν πέντε τα κορίτσια, οι δύο σταματήσανε λίγο πιο πριν, οπότε δεν ακολουθήσανε τις άλλες τρεις. Περπατούσανε και στρίβοντας, στο στενό για να οδηγήσει την (σ.σ. τη μία κοπέλα) στο σπίτι της γιατί εκεί μένει, τους ήρθε το πετρέλαιο στα μαλλιά, στο σώμα, όλο. Τα έλουσε τα παιδιά αυτή. Τα παιδιά είναι σε σοκ, ουρλιάξανε, απ’ τα ουρλιαχτά των παιδιών πήγανε τέσσερα μηχανάκια ΔΙΑΣ, κλείστηκε το τετράγωνο…» περιγράφει για το περιστατικό η νονά της 13χρονης, μιλώντας στο Mega.

«Οι δύο το “έφαγαν” στα μάτια. Η μικρή δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της. Δεν είχε όραση. Ήρθε η μαμά, έσπευσε και ο μπαμπάς της άλλης κοπέλας, πήραν κι αυτοί το 100, το ΕΚΑΒ ήρθε και μετέφερε τα παιδιά στο Παίδων. Υπήρχε έντονος ερεθισμός από το πετρέλαιο, θα ξεκινήσει μια αγωγή με κολλύρια γιατί το πετρέλαιο έχει την ιδιότητα να θολώνει την όραση, η (…) και η (…) έχουν θέμα με τη μεμβράνη στα μάτια. Βλέπουν, αλλά έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών».


Όπως ανέφερε ο πατέρας του ενός κοριτσιού, η κόρη του απέκτησε κόκκινο χρώμα στο πρόσωπα, ενώ έχει πρόβλημα στον κερατοειδή και ακολουθεί αγωγή.


Τέλος, αναφορικά με τη στάση της 37χρονης ένα από τα κορίτσια, είπε πως μετά την επίθεση η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι και έσβησε τα φώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.