Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παιδοκτονία στο Κορωπί: Γιατί λογομάχησαν πατέρας και γιος - Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

  Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία, που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί. Ένας 76χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότω...


 



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία, που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί. Ένας 76χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 48χρονος γιος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, γεγονός που φαίνεται ότι αποτελούσε την βασική αιτία των συχνών καβγάδων μεταξύ των δύο ανδρών. Την ένταση στις σχέσεις τους, επιβεβαιώνουν και κάποιες μαρτυρίες γειτόνων τους.

Σήμερα το πρωί, πατέρας και γιος λογομάχησαν έντονα για μία ακόμη φορά. Ο 76χρονος πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 48χρονο στην κοιλιά. Το θύμα έπεσε νεκρό στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ ο χώρος στην οδό Αναγνώστου έχει αποκλειστεί. Οι αστυνομικοί θα μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών τους κάλυκες και θα εξετάσουν κατά πόσο ο δράστης είχε άδεια για την κυνηγετική καραμπίνα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.