Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μπλόκο» στην πώληση των «παπουτσιών του σατανά» με το ανθρώπινο αίμα

«Παγώνει» με δικαστική απόφαση η πώληση των Satan Shoes, των διάσημων πλέον sneakers που περιέχουν στη σόλα τους μια σταγόνα από ανθρώπινο ...






«Παγώνει» με δικαστική απόφαση η πώληση των Satan Shoes, των διάσημων πλέον sneakers που περιέχουν στη σόλα τους μια σταγόνα από ανθρώπινο αίμα και έχουν προκαλέσει... παροξυσμό στα διεθνή ΜΜΕ και τα social media.

Μπορεί τα αμφιλεγόμενα παπούτσια που δημιούργησε η εταιρεία MSCHF τροποποιώντας τα Nike Air Max 97 - και προσθέτοντας λεπτομέρειες όπως μια πεντάλφα - να ξεπούλησαν με το που διατέθηκαν στην αγορά, όμως κάποιοι από τους 665 αγοραστές τους (το 666ο ζευγάρι θα δινόταν ως έπαθλο σε διαγωνισμό, που όμως έχει παγώσει) ίσως τελικά να μην τα καμαρώσουν ποτέ στα πόδια τους!

Λίγο μετά την κυκλοφορία των «σατανικών παπουτσιών», που συνδυάστηκε με την πρεμιέρα του επίσης αμφιλεγόμενου (και βλάσφημου για κάποιους) βίντεο κλιπ του ράπερ Lil Nas X, η Nike, που δεν είχε την παραμικρή σχέση με την κατασκευή τους, προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Ο «γίγαντας» των αθλητικών ειδών αντέδρασε άμεσα μηνύοντας την MSCHF για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παράνομη χρήση του εμπορικού της σήματος και ζητώντας να διακοπεί η πώληση των παπουτσιών.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.