Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... «Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα!» λέει ο Κοψιδάς για το Πασχαλινό αρνί...!!!

Με αφορμή το Πάσχα και το έθιμο που υπάρχει να σουβλίζονται αμνοερίφια την Κυριακή μετά την Ανάσταση, ο ηθοποιός, μέσω ανάρτησής του στο In...





Με αφορμή το Πάσχα και το έθιμο που υπάρχει να σουβλίζονται αμνοερίφια την Κυριακή μετά την Ανάσταση, ο ηθοποιός, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέστησή του για το σούβλισμα του αρνιού.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 4, ο οποίος είναι vegan, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μωρό κατσικάκι το οποίο είχε ζωγραφισμένο στο κορμί του ένα νούμερο, προφανώς της σφαγής του, και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο... είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan», έγραψε χαρακτηριστικά.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.