Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για τα ΨΕΜΑΤΑ στη Λάρισα... «Δεδομένης της ανηλικότητας, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά ο πατέρας του, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες στον αστυνομικό έλεγχο»

Αναφορά συμβάντος για το περιστατικό στην πλατεία Αγίου Αντωνίου της Λάρισας εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας Σ...






Αναφορά συμβάντος για το περιστατικό στην πλατεία Αγίου Αντωνίου της Λάρισας εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Σύμφωνα με το βιβλίο αστυνομικών συμβάντων, για το περιστατικό αναφέρει, «Περί την 20:30 ώρα της 30/03/2021, ενεργώντας στο πλαίσιο ειδικών τοπικών δράσεων για την πρόληψη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε αστικά διαμερίσματα με συναφή εγκληματικότητα, τέσσερις περιπολούντες Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, επιχείρησαν αστυνομικό έλεγχο σε ομάδα νεαρών ατόμων εντός του πάρκου του Αγίου Αντωνίου, της ομώνυμης αστικής περιοχής της πόλης.

Οι περιπολούντες Αστυνομικοί προσέγγισαν τους νεαρούς, δήλωσαν την ιδιότητά τους, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα το νεαρό της ηλικίας αυτών, ενώ οι νεαροί απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας.

Μεταξύ αυτών και ο ανήλικος μαθητής Γυμνασίου, γεννηθείς την 05/03/2007 στη Λάρισα, ο οποίος λίγα μέτρα από το σημείο ελέγχου έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Οι Αστυνομικοί αμέσως προσέγγισαν τον νεαρό με πρόθεση την παροχή βοήθειας.

Δεδομένης της ανηλικότητας και της ιδιαιτερότητας του συμβάντος, ειδοποιήθηκε από το σημείο τηλεφωνικά ο πατέρας του ανήλικου και κλήθηκε στην Υπηρεσία (Τ.Δ.Ν. Λάρισας) όπου προηγουμένως μεταφέρθηκε και ο ανήλικος, προκειμένου να ενημερωθεί επακριβώς για τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο προαναφερόμενος αστυνομικός έλεγχος. Στην έδρα της Υπηρεσίας, παρουσία των γονιών, ο ανήλικος δήλωσε πόνο στο δεξιό άνω άκρο του σώματός του.

Ακολούθως συνοδεία Αστυνομικών και της μητέρας του, ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διεγνώσθη κάταγμα στο άνω δεξιό του άκρο. (Σχετ. η υπ’ αρίθ. 8739112 από 31/03/2021 έγγραφη Β.Α.Σ.Σ.Σ.Π Τ.Δ.Ν Λάρισας)».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.