Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στοχοποιούν Νησιά και Θράκη οι τούρκοι... «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου» λέει ο Μπαχτσελί...

«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου», δήλωσε ο εθνικιστής ηγέτης της αντιπολίτευσης και σύμμαχος του Ερντογά...







«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου», δήλωσε ο εθνικιστής ηγέτης της αντιπολίτευσης και σύμμαχος του Ερντογάν, σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της χώρας μας, εν μέσω πιθανής εσωτερικής εξέγερσης λόγω πείνας στην Τουρκία.

Ο ίδιος κατηγόρησε την Ελλάδα ξανά, ότι δήθεν παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης με τον εξοπλισμό των νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο, αγνοώντας επιδεικτικά την πάνοπλη 4η στρατιά που βρίσκεται απέναντι έτοιμη να εισβάλει.

"Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου. Η χώρα αυτή που εξοπλίζει τα Δωδεκάνησα [στο ανατολικό Αιγαίο] με όπλα και στρατιώτες των οποίων η μη στρατιωτική κατάσταση διασφαλίζεται από συνθήκες, είναι ένοχη και δειλή," δήλωσε ο Μπαχτσελί, αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Ο ίδιος ακολουθώντας το ίδιο σχέδιο με τον Ερντογάν, έθεσε ξανά το ζήτημα των 150.000 “Τούρκων” που ζουν στη Δυτική Θράκη, λέγοντας ότι αυτοί ”στερήθηκαν την επιλογή του δικού τους μουφτή”.

"Η Συνθήκη της Λωζάνης παραβιάζεται ... οι γνωστοί μας δεν είναι ποτέ μόνοι, ποτέ αβοήθητοι, ποτέ χωρίς προστάτες", δήλωσε ο Μπαχέλι και συνεχίζοντας τόνισε "φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει μάθει κανένα μάθημα από την ιστορία".

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.