Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο που σοκάρει: Η βίαιη απαγωγή άντρα μέρα μεσημέρι στο Λονδίνο!

Οι δράστες καταγράφηκαν να σέρνουν δια της βίας έναν 30χρονο στο πίσω μέρος ενός βαν Ένα σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως η βρετανική «Dai...






Οι δράστες καταγράφηκαν να σέρνουν δια της βίας έναν 30χρονο στο πίσω μέρος ενός βαν

Ένα σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως η βρετανική «Daily Mail» που αποτυπώνει καρέ - καρέ τη στιγμή που απαγωγείς επιτίθενται σε άνδρα, τον σέρνουν στο πίσω μέρος ενός γκρίζου βαν και εξαφανίζονται.

Την ώρα της απαγωγής αυτόπτης μάρτυρας κατέγραφε τα σοκαριστικά λεπτά όπου απεικονίζουν τους απαγωγείς να βάζουν δια της βίας το θύμα μέσα στο σταθμευμένο όχημα στο Ανατολικό Λονδίνο.

Λίγο νωρίτερα η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες που μπορούν να φανούν χρήσιμες για μία απαγωγή που έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι στο South Woodford. 

Στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο πως υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι δύο άντρες βγήκαν από το γρκι βαν μάρκας Ford και αφού χτύπησαν το θύμα τον έσυραν στο πίσω μέρος του οχήματος. Μάλιστα κάνουν λόγο και για τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο φορτηγό.

Το φορτηγό έφυγε και πίσω του ακριβώς το ακολουθούσε μία μαύρη BMW της οποίας ο οδηγός συνομιλούσε με το 30χρονο θύμα λίγο πριν εμφανιστεί το φορτηγό.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αξιωματικοί της αστυνομίας και λίγο αργότερα το φορτηγό εντοπίστηκε στην περιοχή Chigwell και στη συνέχεια σταμάτησε στο Brooks Parade.

Συνελήφθησαν δύο άντρες περίπου 20 ετών στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και φέρει τραύματα τα οποία όμως δεν απειλούν τη ζωή του. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι οδηγοί του βαν και της μαύρης BMW.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.