Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένες Καντέρ: Το κλάμα του Ερντογάν - Τα είπε όλα με μια εικόνα

Ένες Καντέρ: Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε τις αντιδράσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την επίσημη αναγνώριση της γενοκτονίας...




Ένες Καντέρ: Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε τις αντιδράσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την επίσημη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Τούρκος ΝΒΑer έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν... φοβάται να πει αλήθειες όσον αφορά στον Τούρκο πρόεδρο το φυσάει και δεν κρυώνει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε «τρίτους» ότι παρεμβαίνουν στις υποθέσεις της Τουρκίας, μετά την ξεκάθαρη στάση που έχουν πλέον οι ΗΠΑ κι ο Τζο Μπάιντεν. Ο Καντέρ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις αντιδράσεις του «σουλτάνου» και μάλιστα το έπραξε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που «μιλάει» από μόνος του.

Λένε ότι μια εικόνα, είναι χίλιες λέξεις... Γι' αυτό κι ο παίκτης των Μπλέιζερς ανέβασε μια φωτογραφία στα social media που δείχνουν τον Ερντογάν να κλαίει. Τα είπε όλα, χωρίς να χρειαστεί μιλήσει ή πιο σωστά να γράψει ο Καντέρ.

Δείτε το ποστάρισμα του...





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.