Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντυπωσιακή εξέλιξη...!!! Ο Μπάιντεν πήρε τηλέφωνο τον Πούτιν – Τι ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν ζήτησε συνάντηση κορυφής, σε τρίτη χώρα, από τον Ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν. Πρό...






Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν ζήτησε συνάντηση κορυφής, σε τρίτη χώρα, από τον Ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Πρόκειται για εντυπωσιακή εξέλιξη και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές οφείλεται στα τύμπανα πολέμου που κτυπούν στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πούτιν, ο Αμερικανός πρόεδρος Ο Πρόεδρος Μπάιντεν τόνισε την ακλόνητη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ανησυχίες μας για την ξαφνική ρωσική στρατιωτική συσσώρευση στην κατεχόμενη Κριμαία και στα σύνορα της Ουκρανίας, και κάλεσε τη Ρωσία να μειώσει τις εντάσεις.

Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρονται τα εξής:

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Συζήτησαν ορισμένα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόθεσης των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας να συνεχίσουν έναν διάλογο στρατηγικής σταθερότητας για μια σειρά ελέγχου όπλων και αναδυόμενων θεμάτων ασφάλειας, με βάση την επέκταση της Νέας Συνθήκης START.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.