Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι λένε για... «Ελληνογαλλική προβοκάτσια στο Αιγαίο»... Κάλεσαν τους πρεσβευτές Ελλάδος και Γαλλίας για εξηγήσεις...!!!

Μεταφέρουμε από το κρατικό τουρκικό TRT... Την Παρασκευή ο πρέσβης της Γαλλίας και της Ελλάδας κλήθηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με ...





Μεταφέρουμε από το κρατικό τουρκικό TRT...

Την Παρασκευή ο πρέσβης της Γαλλίας και της Ελλάδας κλήθηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το θέμα της παραβίασης των τουρκικών χωρικών υδάτων στα ανοιχτά της Κρήτης από ερευνητικό πλοίο της Γαλλίας και ελληνικό πολεμικό σκάφος.

Σύμφωνα με είδηση από ελληνικά. ΜΜΕ, το γαλλικό ερευνητικό σκάφος L Atalante μαζί με πολεμικό σκάφος που ανήκει στην Ελλάδα παραβίασαν την τουρκική υφαλοκρηπίδα στα νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες ειδήσεις προειδοποιήθηκαν τα.δυο πλοία προειδοποιήθηκαν απο τουρκικά πολεμικά κι σκάφη να απομακρυνθούν από την περιοχή. Την Παρασκευή οι πρέσβεις των δύο χωρών εκλήθησαν στο υπουργείο Εξωτερικών. Σε σχέση με το θέμα έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις.

https://www.trthaber.com-https://tourkikanea.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.