Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες υποθέσεις για τον Γιάννη Λαγό που ΦΕΥΓΕΙ για Νορβηγία... Από εκεί εικάζουν ότι θα διαφύγει μετά την άρση ασυλία του που θα ανακοινωθεί σήμερα...!!!

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το enikos.gr επισημαίνοντας ότι γεγονός αποτελεί μόνο το ταξίδι στην Νορβηγία. Τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις. Έχουν ...




Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το enikos.gr επισημαίνοντας ότι γεγονός αποτελεί μόνο το ταξίδι στην Νορβηγία. Τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις. Έχουν βέβαια "λογική βάση" αλλά παραμένουν υποθέσεις...

Στη Νορβηγία ετοιμάζεται να μεταβεί ο εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός που έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Open, εμφανίστηκε στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία και ενώ τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί η ψήφιση της άρσης της ασυλίας του από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Νορβηγία ως χώρα, πάντως, είναι συμβεβλημένη με τη Europol. Έτσι σε πιθανό αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοσή του, οι νορβηγικές αρχές θα πρέπει να τον συλλάβουν και να τον παραδώσουν, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα ο Λαγός να έχει εξασφαλίσει εκεί ομάδα υποστήριξης που θα μπορέσει να τον φυγαδεύσει.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.