Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γηροκομείο στα Χανιά: Ίσως και 73 οι θάνατοι ηλικιωμένων - Επτά πρώην εργαζόμενοι έχουν κληθεί να καταθέσουν

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίε...







Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, οι θάνατοι ηλικιωμένων ανέρχονται σε 73, ενώ ενδέχεται ο αριθμός να είναι ακόμη μεγαλύτερος.

 
Συγκεκριμένα, 64 άνθρωποι εξέπνευσαν μέσα στο 2020 και ακόμη εννέα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Ωστόσο, στους 73 αυτούς θανάτους δεν περιλαμβάνονται εκείνοι που συνέβησαν μια εβδομάδα αφού κάποιοι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, καθώς αυτοί καταγράφονται ως θάνατοι στο νοσοκομείο και όχι στο γηροκομείο. Όλοι αυτοί οι θάνατοι, φέρονται να αποδίδονται σε "ανακοπή καρδιάς".

Η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στη δικογραφία υπάρχει τουλάχιστον μία "ύποπτη" υπόθεση μεταβίβασης ακινήτου ηλικιωμένου. Στη συγκεκριμένη υπόθεση η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου φέρεται να είχε εμφανιστεί ως πληρεξούσιος του ηλικιωμένου.

Επτά πρώην εργαζόμενοι έχουν κληθεί να καταθέσουν

Για την υπόθεση έχει ήδη γίνει παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, αν όχι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το αργότερο την εβδομάδα έπειτα το Πάσχα αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και να απαγγελθούν κατηγορίες. Μέχρι στιγμής επτά πρώην εργαζόμενοι έχουν κληθεί να καταθέσουν.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.