Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΡΥΦΟ...!!! Θερμό επεισόδιο πριν 6 μέρες στη Λέσβο...!!! Προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού οι τούρκοι!

Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλη είναι η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, ελληνικής και τουρκικής, στη θάλασσα της Λέσβου. Χθες Παρασκευή, κ...





Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλη είναι η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, ελληνικής και τουρκικής, στη θάλασσα της Λέσβου.

Χθες Παρασκευή, καταγράφηκαν 6 απόπειρες να περάσουν από την Τουρκία βάρκες με μετανάστες, οι οποίες συνοδεύονταν από τουρκικές ακταιωρούς.

Τώρα, με δημοσίευμα της “Καθημερινής”, αποκαλύπτεται ότι προ εξαημέρου στην ίδια θαλάσσια περιοχή, εκτυλίχθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε σκάφος του Λιμενικού και τουρκική ακταιωρό, δίχως μέχρι σήμερα το συμβάν να δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, τουρκική ακταιωρός χτύπησε, και μάλιστα δύο φορές, στο πρυμναίο τμήμα του το πλοίο ανοικτής θαλάσσης «050 – Αρκοί» του Λιμενικού. Από τη σύγκρουση, το σκάφος του Λιμενικού έπαθε μικρές υλικές ζημιές.

Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και τον Ιανουάριο στην περιοχή των Ιμίων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.