Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο - κορονοϊός: Σάλος για τον 65χρονο που «έφυγε» αβοήθητος - «Τηλεφωνούσε στο νοσοκομείο και του το έκλειναν»

Συγκλονίζει ο θάνατος ενός 65χρονου στο Ηράκλειο ο οποίος πέθανε από κορονοϊό. Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών παρέμεινε στο σπίτι του...






Συγκλονίζει ο θάνατος ενός 65χρονου στο Ηράκλειο ο οποίος πέθανε από κορονοϊό. Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών παρέμεινε στο σπίτι του παρά την επιδείνωση της υγείας του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, o 65χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό. Είχε ήπια συμπτώματα και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο σπίτι και να μετρά τακτικά το οξυγόνο του.

Ωστόσο, όταν η κατάσταση της υγείας του 65χρονου χειροτέρεψε, τηλεφώνησε τουλάχιστον δύο φορές στο εφημερεύον νοσοκομείο με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν και να του συστήνουν να παραμείνει στο σπίτι του.

Δυστυχώς, το βράδυ της Κυριακής (11.04.2021) ο οργανισμός του δεν άντεξε άλλο και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Φίλοι του 65χρονου αλλά και όχι μόνο, με αναρτήσεις τους στο Facebook εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την αντιμετώπιση που έτυχε ο άνδρας από τους γιατρούς του νοσοκομείου:




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.