Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ινδονησία: Εντοπίστηκε το χαμένο υποβρύχιο - Νεκροί και οι 53 επιβαίνοντες

Εντοπίστηκε το υποβρύχιο του οποίου το στίγμα χάθηκε την Τετάρτη στην Ινδονησία, σύμφωνα με ενημέρωση του στρατού της χώρας.   Τραγική η κα...






Εντοπίστηκε το υποβρύχιο του οποίου το στίγμα χάθηκε την Τετάρτη στην Ινδονησία, σύμφωνα με ενημέρωση του στρατού της χώρας.
 
Τραγική η κατάληξη για τα 53 μέλη του πληρώματος, τα οποία βρέθηκαν όλα νεκρά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο Xinhua που επικαλείται στρατιωτικές πηγές.

Ο πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες του πληρώματος

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας Τζόκο Ουιντόντο δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι ενημερώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας πως ένα αγνοούμενο από την Τετάρτη υποβρύχιο εντοπίστηκε βυθισμένο στη θάλασσα του νησιού Μπαλί και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 53 μελών του πληρώματος.

"Ο στρατός και το Πολεμικό Ναυτικό άλλαξαν το καθεστώς του υποβρυχίου KRI Nanggala 402 από 'αγνοούμενο' σε 'βυθισμένο'", δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους. "Όλοι οι Ινδονήσιοι εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την τραγωδία στις οικογένειες του πληρώματος", πόρσθεσε.

Συντρίμμια του υποβρυχίου που εξαφανίστηκε στα ανοικτά του νησιού Μπαλί εντοπίστηκαν χθες Σάββατο στη θάλασσα, ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας, κάτι που σημαίνει ότι το υποβρύχιο ενδέχεται να διαλύθηκε αφού έπεσε σε βάθος 850 μέτρων.

Μετά την ανακοίνωση αυτή οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανά τα 53 μέλη του πληρώματος του KRI Nanggala 402, είναι πολύ μικρές, καθώς μάλλον έχουν εξαντληθεί και τα αποθέματα οξυγόνου.

Εκατοντάδες στρατιωτικοί και περίπου 20 πλοία έχουν κινητοποιηθεί για να εντοπίσουν του υποβρύχιο που αγνοείται από την Τετάρτη όταν συμμετείχε σε στρατιωτικά γυμνάσια.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας είχε εκτιμήσει τότε ότι τα μέγιστα αποθέματα οξυγόνου που διέθετε το πλήρωμα σε περίπτωση βλάβης στην παροχή ηλεκτροδότησης είναι 72 ώρες, οι οποίες εξέπνευσαν περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου τοπική ώρα, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο το ενδεχόμενο να έχει επιζήσει το πλήρωμα.

“Με βάση τα στοιχεία που πιστεύουμε ότι προέρχονται από το KRI Nanggala, αλλάξαμε το καθεστώς του υποβρυχίου από ‘αγνοούμενο’ σε ‘βυθισμένο΄”, ανέφερε ο Γιούντο Μαργκόνο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.