Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: Από αιμορραγία ο θάνατος της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου παιδιού της

Ο θάνατος της 37χρονης εγκύου που κατέληξε χθες, μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδ...







Ο θάνατος της 37χρονης εγκύου που κατέληξε χθες, μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αποδίδεται σε αιμορραγία.

Σύμφωνα τον ιατροδικαστή, καθηγητή Παύλο Παυλίδη, «από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Έχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».

H νεαρή γυναίκα, που διένυε την 30η εβδομάδα της κύησης, εισήχθη, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλη Ρούφο, στο ΠΓΝΑ την Τετάρτη και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.

«Ξεκίνησε η νεκροψία, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού δούμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Από εκεί και μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούφος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.