Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρατικό Νίκαιας: Διαψεύδει τη μη διασωλήνωση ασθενούς 32 ετών λόγω έλλειψης αναπνευστήρων «Oυδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός»

Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαψεύδει με ανακοίνωσή του ανάρτηση στα social media η οποία έκανε λόγο για ασθενή 32 ετών που δεν διασωληνώθηκε ...





Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαψεύδει με ανακοίνωσή του ανάρτηση στα social media η οποία έκανε λόγο για ασθενή 32 ετών που δεν διασωληνώθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων.

Στην ανακοίνωση, επίσης, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Αναστάσιος Μύτογλου, βεβαιώνει ότι υπάρχει ικανός αριθμός αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμη λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του.

Η ανακοίνωση του Κρατικού Νίκαιας: «Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμη λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του. Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.