Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιστολή 20 Γάλλων στρατηγών σε Μακρόν: «Αν δεν δράσεις, ισλάμ & Τουρκία θα προκαλέσουν χάος & εμφύλιο στην χώρα»!

Επιστολή με θέμα το ακραίο ισλάμ και τους κινδύνους στην χώρα, Γάλλων έμπειρων απόστρατων ανωτάτων αξιωματικών στον Μακρόν, προκαλεί σεισμό...







Επιστολή με θέμα το ακραίο ισλάμ και τους κινδύνους στην χώρα, Γάλλων έμπειρων απόστρατων ανωτάτων αξιωματικών στον Μακρόν, προκαλεί σεισμό όχι μόνο στην Γαλλία αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ, που οφείλει να ξυπνήσει πριν είναι πολύ αργά.

«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν οι Γάλλοι στρατηγοί το Μακρόν.

Περίπου 20 εν αποστρατεία Στρατηγοί στη Γαλλία, προειδοποίησαν τον Πρόεδρο ότι πρέπει να σταματήσει το “κακό που έρχεται”, ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο χάος στη χώρα, διαφορετικά θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος.

«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα προκύψει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν οι Στρατηγοί το προεδρικό μέγαρο.

Στην επιστολή που δημοσιεύτηκε σε γαλλικό ιστότοπο, έγινε έκκληση προς την γαλλική κυβέρνηση να υπερασπιστεί τον γαλλικό πατριωτισμό.


Η Γαλλία απειλείται με χάος, σύμφωνα με την επιστολή, η οποία ισχυρίζεται ότι η χώρα δέχεται πολλές και ποικίλες απειλές από το ακραίο ισλάμ.

Η επιστολή υποστήριξε ότι όσοι χρησιμοποιούν όρους, όπως "αποικιοκρατία" και "ρατσισμός", περιφρονούν τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της Γαλλίας και θέλουν να δουν τη χώρα να διαλύεται απομακρυνόμενη από το παρελθόν της, υποστηρίζοντας ότι ο ακραίος ισλαμισμός οδηγεί σε διακρίσεις και διχασμό.

Στην επιστολή, αναφέρεται επίσης ότι οι γαλλικές αρχές χρησιμοποίησαν την αστυνομία ως αποδιοπομπαίο τράγο στις διαδηλώσεις και ότι πολλοί απείλησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ακολούθησαν μόνο εντολές της κυβέρνησης.

Οι Γάλλοι στρατηγοί τόνισαν στον Μακρόν ότι οφείλει ως πρόεδρος να εξαλείψει όλους αυτούς τους κινδύνους, "Δεν υπάρχει χρόνος να κάνετε διαφορετικά, αλλιώς αυτό το αυξανόμενο χάος θα εξαπλωθεί και θα συμβούν χιλιάδες θάνατοι για τους οποίος θα είστε υπεύθυνος”, καταλήγουν οι ίδιοι.

Οι ανώτατοι αξιωματικοί είναι άνθρωποι με γνώσεις και εμπειρία σε δύσκολα πόστα, για αυτό και η επιστολή τους, είναι σημάδι σοβαρών ενδείξεων για άσχημες εξελίξεις στην Γαλλία.


Το ακραίο ισλάμ συνεπικουρούμενο από την Τουρκία και τις οργανώσεις της απειλεί μια χώρα σαν την Γαλλία, ενώ η ΕΕ και ειδικά η Γερμανία συνεχίζουν να “χαϊδεύουν” τον νεο-Οθωμανισμό του Τούρκου σουλτάνου Ερντογάν.

Υπενθυμίζουμε ότι η τουρκική οργάνωση Millî Görüş που πάιζει ύποπτο ρόλο σε όλα αυτά, ιδρύθηκε από υποστηρικτές του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Necmettin Erbakan, έναν από τους πιο σημαντικούς ισλαμιστές πολιτικούς της χώρας.

Η διείσδυση της συγκεκριμένης ισλαμικής οργάνωσης σε Γαλλία και ΕΕ στην τουρκική διασπορά , αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, με στόχο να επηρεάσει τις πολιτικές εσωτερικές ισορροπίες εντός των ευρωπαϊκών κρατών. Αυτό είναι το σχέδιο του ΑΚΡ για την Ευρώπη, ενώ στα Βαλκάνια το σχέδιο αναφέρει επανακατάληψη των εδαφών. Άρα όλοι πρέπει να δράσουν για να ακυρωθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Τούρκων που θέλουν να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν όταν έφτασαν έξω από την Βιέννη το 1600. Το κίνημα έχει στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (AKP) και λειτουργεί σε όλη την τουρκική διασπορά στην Ευρώπη. Όμως η Ισλαμική Συνομοσπονδία Milli Gorus στη Γαλλία αρνήθηκε να συμμορφωθεί με έναν νέο κυβερνητικό χάρτη με στόχο την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.