Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα χωρίς τέλος στη Μαλεσίνα: 19 οι νεκροί από τον κορονοϊό

Η Μαλεσίνα «πληρώνει» με ζωές έναν γάμο όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊό. Στο δήμο Λοκρών, κατά τη διάρκεια του τρίτ...






Η Μαλεσίνα «πληρώνει» με ζωές έναν γάμο όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊό. Στο δήμο Λοκρών, κατά τη διάρκεια του τρίτου κύματος της πανδημίας, 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από Covid-19.

Από τους 30 αυτούς νεκρούς λόγω Covid-19, οι 19 προέρχονται από τη Μαλεσίνα! Δυο γυναίκες 73 και 75 ετών τα τελευταία ονόματα που γράφηκαν στη μακάβρια λίστα του θανάτου.

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες, η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους από κορονοϊό. Οι εφτά ήταν από το δήμο Λοκρών κι απ’ αυτούς οι τέσσερις από τη Μαλεσίνα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Τα τελευταία θύματα του κορονοϊού στη Μαλεσίνα είναι μια 75χρονη και μια 73χρονη. Η πρώτη είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου. Επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας ήταν κατειλημμένα, είχε βρεθεί κλίνη στο νοσοκομείο Τρικάλων

Η δεύτερη γυναίκα από τη Μαλεσίνα που υπέκυψε είναι μια 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και πέθανε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ COVID και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ, όπου δυστυχώς, όμως, κατέληξε.

Έτσι, η Μαλεσίνα μετρά πλέον 19 νεκρούς από κορονοϊό και ο δήμος Λοκρών 30, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα, στην περιοχή είχαν καταγραφεί μόνο δυο θάνατοι.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.