Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσαγωγή νεαρού τράπερ στα Ν. Λιόσια, καθώς φίλος του είχε όπλο κρότου: «Ήταν για video clip», είπε

  Γνωστός τράπερ μαζί με άλλα τρία άτομα, ελέγχθηκαν από ομάδα ΔΙ.ΑΣ και διαπιστώθηκε οτι ο ένας είχε πιστόλι κρότου. Στην προσαγωγή γνωσ...


 


Γνωστός τράπερ μαζί με άλλα τρία άτομα, ελέγχθηκαν από ομάδα ΔΙ.ΑΣ και διαπιστώθηκε οτι ο ένας είχε πιστόλι κρότου.


Στην προσαγωγή γνωστού στη νεολαία τράπερ, προχώρησαν την Κυριακή οι αρχές.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το site lawandorder.gr, το περιστατικό συνέβη πριν από 4 ημέρες, απογευματινές ώρες.


Μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων εντόπισε τον γνωστό ανερχόμενο τράπερ με άλλα τέσσερα άτομα να κάθονται στην πλατεία, όμως στην θέα τους, ένας νεαρός μπήκε στο όχημά του και έφυγε γρήγορα από το σημείο.


Οι άλλοι έμειναν εκεί και ελέγχθησαν και στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα όπλο κρότου-λάμψης, με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


Σε βάρος του ατόμου που είχε στην κατοχή του το πιστόλι, ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ οι υπόλοιποι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 300 ευρώ, καθώς δεν είχαν στείλει SMS που να δικαιολογεί την παρουσία τους.


Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο γνωστός τράπερ όταν κλήθηκε να δικαιολογήσει την παρουσία του εκεί, είπε πως είχαν «συγκεντρωθεί στο σημείο προκειμένου να κάνουν πρόβα για ένα νέο βίντεο κλιπ που ετοίμαζαν, ενώ το πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες άλλου βίντεο κλιπ που είχαν πραγματοποιήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.