Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται και το Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower» (CVN-69)... Θα αράξει στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη!

  Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφθηκαν χθές, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, ο Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολί...



 


Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφθηκαν χθές, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, ο Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Rafael “Rafi” Facundo (Πλοίαρχος Ραφαέλ «Ράφη» Φακούντο), και ο νέος Υποδιοικητής, Commander Michael Κ. Mosi (Αντιπλοίαρχος Μάικλ Κ. Μόσι).

Ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Καλογερή για την προσεχή έλευση του αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) στο λιμάνι της Σούδας, με σκοπό τον ανεφοδιασμό του από ντόπιες επιχειρήσεις, όπως έχει προγραμματιστεί. Ο Αμερικανός Διοικητής διευκρίνισε επίσης ότι έχουν προβλεφθεί και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του πληρώματος, εκτός όπως και εντός της Αμερικάνικης Ευκολίας Σούδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το θέμα της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, όπου αναφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και στις δύο χώρες. Μάλιστα ο Διοικητής ανέφερε ότι το υγειονομικό πρόβλημα στην πατρίδα του είναι πολύ πιο σοβαρό από το αντίστοιχο δικό μας.

Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Διοικητή για την επίσκεψη και την ενημέρωσή του, καλωσόρισε τον Υποδιοικητή στο νησί μας, και τους προσέφερε ως δώρα τοπικά προϊόντα των Χανίων. ΠΗΓΗ: https://www.kriti24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.