Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμβαίνουν παντού... Παρέα γυναικών έβριζαν και έβηχαν πάνω σε οδηγό της Uber επειδή ζήτησε να φορέσουν μάσκες! ΒΙΝΤΕΟ

    Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία σε μια από τις τρεις γυναίκες - αρνητικές πρωταγωνίστριες μιας εξοργιστικής επίθεσης σε οδηγό της Uber στη...



  


 Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία σε μια από τις τρεις γυναίκες - αρνητικές πρωταγωνίστριες μιας εξοργιστικής επίθεσης σε οδηγό της Uber στην Καλιφόρνια.

Η 24χρονη Μαλέιζια Κινγκ αντιμετωπίζει διάφορες κατηγορίες, περιλαμβανομένης και της «επίθεσης με καυστική χημική ουσία» στον οδηγό, ενώ μια δεύτερη ύποπτη, η συνομήλική της Άρνα Κιμιάι, ενημέρωσε την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο ότι προτίθεται να παραδοθεί.

Στις εικόνες που προκαλούν ντροπή διακρίνεται η Κινγκ (ντυμένη στα κόκκινα, κάθεται αριστερά) να φωνάζει και να βρίζει μαζί με την Κιμιάι (ακριβώς πίσω από τον οδηγό) να βρίζουν τον 32χρονο Σουμπακάρ Κάντκα, επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα προστασίας, ενώ εκείνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Ανάμεσά τους κάθεται μία ακόμη μια κοπέλα, που φαίνεται πιο ήρεμη. Κάποια στιγμή αργότερα μία απ’ τις γυναίκες φαίνεται να γέρνει μπροστά και να βήχει προς το μέρος του οδηγού και στη συνέχεια απλώνει το χέρι της προς το κινητό του με εκείνον να απαντά: «μην αγγίζεις την περιουσία μου». Η ίδια τραβά μετά τη μάσκα του Κάντκα, κατηγορώντας τον ότι τις οδηγεί «στη μέση του πουθενά».

Στην καταγγελία του στην αστυνομία ο οδηγός είπε ότι όλα άρχισαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν παρέλαβε τις τρεις γυναίκες από περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Λίγα λεπτά αργότερα σταμάτησε το όχημα όταν διαπίστωσε ότι μία εξ’ αυτών δεν φορούσε μάσκα. Ακολούθησε διαπληκτισμός όταν ο οδηγός είπε στις κοπέλες ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την κούρσα αν δεν φορέσουν τις μάσκες τους. 

Όταν βγήκαν τελικά από το όχημα ή μία απ’ αυτές έγειρε προς το μέρος του από ανοικτό παράθυρο και τον ψέκασε με κάτι που πιστεύεται ότι ήταν σπρέι πιπεριού. O Κάντκα κατήγγειλε επίσης ότι οι κοπέλες τον απείλησαν ότι θα έβαζαν τα ξαδέλφια τους να τον σκοτώσουν.  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.