Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ΤΑΜΣ «Mavi Vatan-2021» (Γαλάζια Πατρίδα) … » Αλλά εκ του μακρόθεν

   Η προγραμματισμένη άσκηση της Διοίκησης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων «Mavi Vatan-2021» πραγματοποιείται στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο....



  


Η προγραμματισμένη άσκηση της Διοίκησης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων «Mavi Vatan-2021» πραγματοποιείται στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.Η άσκηση που ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθεί αύριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στόχος της άσκησης είναι η αξιολόγηση της ετοιμότητας των αρχηγείων, των μονάδων και των πλοίων που υπάγονται στη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων έναντι πιθανών Πολεμικών καταστάσεων.

Σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν … θα πάρει μέρος στην άσκηση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην άσκηση που αποσκοπεί να αυξήσει το επίπεδο ετοιμότητας των στοιχείων σε έναν πόλεμο συμμετέχουν 87 πλοίο, 27 αεροπλάνα και 20 ελικόπτερα….Λένε οι Τούρκοι,αλλά η αλήθεια είναι οτι ούτε το 1/3 απο αυτά δεν βγήκαν έξω!!

Στην άσκηση χρησιμοποιούνται μη επανδρωμένα αεροχήματα σε επιχειρησιακό και τακτικό επίπεδο στην περιοχή ναυτικών επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πραγματικό επιχειρησιακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκαν βολές επιφάνειας και αντιαεροπορικές βολές εναντίον μη επανδρωμένα οχήματα μεγάλης ταχύτητας.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.