Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ...!!! «Κούρδοι αντισταθείτε!» Κάλεσμα για γενικό ξεσηκωμό από το HDP που βγάζουν εκτός νόμου οι τούρκοι...!!!

Η εκπρόσωπος της Συνέλευσης των Γυναικών του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP) Ayşe Acar - Başaran, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στα κεν...




Η εκπρόσωπος της Συνέλευσης των Γυναικών του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP) Ayşe Acar - Başaran, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία του HDP. Αναφερόμενη στις επιθέσεις κατά των εορτασμών του HDP και του Newroz, η Başaran είπε:

''Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε μια εποχή που συζητείται το Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Τουρκία, αυτό είναι φαινομενικό, αφού στην ουσία μιλάμε για συνεχείς επιχειρήσεις γενοκτονίας κατά του κόμματός μας τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτό το Σχέδιο Δράσης για την κατάρρευση της δημοκρατίας και της ελευθερίας της χώρας είναι σε ισχύ και εκτελείται εδώ και πολύ καιρό εναντίον μας. Η απαίτηση να κλείσει το HDP θα περάσει στην ιστορία ως το πραξικόπημα της 17ης Μαρτίου."

''Τις τελευταίες ημέρες, αντιμετωπίζουμε την επίθεση της συμμαχίας AKP-MHP ενάντια στο κοινό μέλλον αυτής της χώρας. Πριν από δύο ημέρες, ο αναπληρωτής μας Ömer Faruk Gergerlioğlu, καταδικάστηκε από το κοινοβούλιο. Αυτό το πραξικόπημα της 17ης Μαρτίου ήταν ένα χτύπημα στη θέληση, την ελευθερία και το μέλλον της χώρας, όπως και τα προηγούμενα πραξικοπήματα.

Καλούμε όλο το κοινό και τους ανθρώπους μας: ''Ας υψώσουμε τη φωνή της ελευθερίας κατά της απομόνωσης στο Newroz. Ας υψώσουμε τη φωνή μας μαζί στις περιοχές του Newroz λέγοντας: Το HDP είναι η θέλησή μου, το HDP είναι το δικό μου, το HDP είναι η νεολαία, είναι οι εργαζόμενοι.''

Ας κάνουμε τη φωτιά που ανάψαμε στις 8 Μαρτίου μεγαλύτερη και πιο διαδεδομένη στο Newroz. Ας αυξήσουμε την αντίδρασή μας με δημοκρατικό τρόπο στις περιοχές Newroz, ας δείξουμε ότι δεν υποχωρούμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.