Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό ΥΠΕΞ μέσω Αξόϊ: «Η Ελλάδα έχει καταστεί ένα ασφαλές λιμάνι για τα μέλη της FETO»

   Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσό απάντησε γραπτώς σε ερώτημα σχετικά με την δημόσια προπαγάνδα υπέρ τ...



  


Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσό απάντησε γραπτώς σε ερώτημα σχετικά με την δημόσια προπαγάνδα υπέρ της FETO που έγινε σε ελληνικό κανάλι.

Ο Αξόι σημείωσε πως προπαγάνδα της FETO έγινε δημόσια σε διαδικτυακή εκδήλωση αλλά και σε ένα πρόγραμμα τηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα και είπε πως “Αυτή η τρομοκρατική προπαγάνδα στην οποία δημοσιεύτηκε και βίντεο του αρχηγού της FETO, είναι μία σοβαρή εξέλιξη που δεν μπορεί να περιγραφεί ως ελευθερία τύπου και έκφρασης’.

Ο Αξόι τόνισε πως η FETO είναι μία διεθνής τρομοκρατική και πραξικοπηματική οργάνωση, υπεύθυνη για τον θάνατο 251 ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων των 2 χιλιάδων στην Τουρκία και πρόσθεσε πως “Η FETO αποτελεί πηγή απειλής για της χώρας όπου δραστηριοποιείται. Η Τουρκία στον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση περιμένει συνεργασία από όλες τις χώρες.
….
Με την κατάσταση να είναι έτσι παρατηρείται πως η Ελλάδα έχει καταστεί ένα ασφαλές λιμάνι για τα μέλη της FETO. Τα μέλη της FETO σε αυτή τη χώρα μπορούν και περιφέρονται ελεύθερα, ενώ οι δήθεν ΜΚΟ που σχετίζονται με την FETO, μπορώ και διεξάγουν δραστηριότητες βοήθειας για τα διαφεύγοντα στην Ελλάδα μέλη τους. Στην Ελλάδα παράλληλα με την FETO, συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους και οι τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/PYD/YPG και DHKP-C.


Καλούμε την Ελλάδα να ανταποκριθεί στο αίτημά μας να εκδώσει τα μέλη της FETO, να παγώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, να αποτρέψει την προπαγάνδα, τη χρηματοδότηση και την στρατολόγηση μελών της FETO και να τερματίσει τη δραστηριότητα των τρομοκρατικών οργανώσεων στη χώρα.”

https://www.aa.com.tr

Σχ. tourkikanea.gr: Αναφέρονται στην εκπομπή του MEGA στην οποία απέστειλε μήνυμα από τις ΗΠΑ ο εξόριστος Γκιουλέν.

Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στην περιοχή είναι ίδια η Τουρκία. Χάρη στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας ανδρώθηκε το Ισλαμικό Κράτος.

Όσο για το υποτιθέμενο πραξικόπημα πλέον το πιστεύουν μόνο οι αδαείς και αυτοί που έχουν συμφέρον. Να ρωτήσουμε κάτι απλό. Είναι δυνατόν να γίνεται κανονική υποτίθεται απόπειρα πραξικοπήματος και να παραμένουν στις θέσεις τους ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου επικεφαλής της MIT ; Αν δεν το ξέραν είναι άχρηστοι, άρα θα έπρεπε να είχαν πάει στο σπίτι τους. Γιατί δεν πήγαν ; Μα διότι τα ξέρουν όλα. Οι ίδιοι τα οργάνωσαν χρησιμοποιώντας μερικούς χρήσιμους ηλίθιους για να επιβληθεί η απόλυτη χούντα που υπάρχει σήμερα στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.