Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αίγυπτος σε κοινή ναυτική άσκηση με το γαλλικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle»

Οι ναυτικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Γαλλίας πραγματοποίησαν κοινή ναυτική άσκηση, με τη συμμετοχή της αιγυπτιακής φρεγάτας "Saja...







Οι ναυτικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Γαλλίας πραγματοποίησαν κοινή ναυτική άσκηση, με τη συμμετοχή της αιγυπτιακής φρεγάτας "Sajam Al-Fateh" και της ομάδας μάχης που συνοδεύει το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle», στο θέατρο του Νότιου Στόλου.

Ο γαλλικός αερομεταφορέας «Charles de Gaulle» είναι ο μόνος ευρωπαϊκός αερομεταφορέας πυρηνικής ενέργειας .

Αιγυπτιακή στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «σχεδίου της Γενικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναβάθμιση του επιπέδου της εκπαίδευσης και την ανταλλαγή εμπειριών με τις ένοπλες δυνάμεις των αδελφικών και φιλικών χωρών».

Πρόσθεσε, «Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, πραγματοποιήθηκαν πολλές κοινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες μαχητικού χαρακτήρα, οι οποίες επιτυγχάνουν το μέγιστο όφελος και για τις δύο πλευρές. Ξεχωριστές ήταν οι νυχτερινές δραστηριότητες, οι οποίες έδειξαν την ικανότητα των κοινών θαλάσσιων μονάδων, ενάντια σε διάφορες απειλές κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου.

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν «ασκήσεις προσγείωσης με ελικόπτερο» στα καταστρώματα των συνοδευτικών αιγυπτιακών και γαλλικών μονάδων, καθώς και εκπαίδευση σχετικά με την εφαρμογή μέτρων ασφάλειας στη θάλασσα στους χώρους εργασίας .

Οι πολλαπλές ναυτικές ασκήσεις που πραγματοποίησαν πρόσφατα οι ναυτικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Γαλλίας , με τη συμμετοχή των ισχυρότερων γαλλικών ναυτικών μονάδων, αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη ανάπτυξη του αιγυπτιακού ναυτικού και την τεράστια τεχνολογική άνθηση που έχει δει τα τελευταία χρόνια, και συμβαδίζοντας με τις μεγάλες παγκόσμιες ναυτικές δυνάμεις .

Οι πρόσφατες κοινές ασκήσεις τονίζουν επίσης το «βάθος των διμερών σχέσεων Αιγύπτου-Γαλλίας και τη συνεχή προσπάθεια για τη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή».

Shorouk News, Sky News Arabia,
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.